Програмата е известна като Лотария зелена карта. Президентът на САЩ

...
Програмата е известна като Лотария зелена карта. Президентът на САЩ
Коментари Харесай

Тръмп развенча американската визова система

Програмата е известна като Лотария зелена карта.

Президентът на Съединени американски щати разкритикува американската визова система ден откакто узбекистанецът 29-годишният Сайфуло Саипов, пристигнал в Съединени американски щати преди време, умъртви през вчерашния ден следобяд осем души и рани 11 при атентат в Ню Йорк.

Саипов мачка с пикап велосипедисти по велоалея >>

Атентаторът Саипов работел като водач със зелена карта >>

Тръмп добави, че желае да има " визова стратегия, която да се основава на качествата на хората ".

Президентът напомни, че неговата администрация води битка за въвеждане на имиграционна система, чиито критерии се основават по-скоро на заслугите, в сравнение с лотарийния принцип , за който се застъпват демократите.

Той сподели още, че програмата за зелена карта е драговолно на водача на американските демократи в Сената Чък Шумър.

Лотарията в България >>

След нападението Тръмп съобщи, че е наредил на министерството на вътрешната сигурност да ускори още повече граничния надзор за чужденците .

Властите оповестиха, че нападателят е преселник от Узбекистан, пристигнал в Съединени американски щати законно през 2010 година, само че не прецизираха дали е дошъл в страната чрез програмата за зелена карта, която включва в обсега си имигранти от страни с невисок имиграционен растеж към Съединени американски щати, отбелязва Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Нападателят е перверзен страхливец, обвързван с "Ислямска страна " и радикализирал се в Съединени американски щати, сподели пред Си Ен Ен губернаторът на щата Ню Йорк Андрю Куомо.

Русия дефинира нападението в Ню Йорк като "трагично и нечовешко " и изрича съболезнованията си на народа на Съединени американски щати. Това съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от Ройтерс.

Песков направи изказването в Иран, където се намира като част от делегацията на съветския президент Владимир Путин.

Узбекистан беше част от Съветския съюз до разпадането му през 1991 година.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР