Програмата бе композирана с много усилия и голяма доза прецизност.

...
Програмата бе композирана с много усилия и голяма доза прецизност.
Коментари Харесай

Проф. Георги Михайлов: Програмата бе композирана с много усилия и голяма доза прецизност

Програмата бе композирана с доста старания и огромна доза точност. Тя е ориентирана към всички съществени ползи на нацията - стопанска система, правосъдна промяна, опазване на здравето, обществена активност, обучение, просвета и доста други. Във всяка област има сложени ясни краткосрочни цели.

Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия проф. Георги Михайлов в студиото на " Денят ON AIR ".

" Политиката е нещо доста съществено, изключително в моменти като този в този момент. Българите си даваме сметка къде се намираме сега. Преформатира се цялото международно пространство, отстояват се полезности. Всичко това постанова да се почита политическата класа, когато се мъчи да бъде на високата на ползите на своята нация ", разяснява социалистът.

Той изрази мнение, че обвиняванията за пазаруване на депутати не са съществени.

" България за първи път се намира в такава политическа обстановка, в която Народното събрание е мултифрагментиран и никой няма доста съществено болшинство, с което да прегърне под крилото си един собствен сътрудник и да му постанова своите решения ", акцентира събеседникът пред Bulgaria ON AIR.

Според него хората у нас към този момент са почнали да построяват гражданско общество и не дават толкоз елементарно поддръжката си.

Запитан дали се откриха към този момент 121 депутати, които да поддържат кабинета " Василев ", проф. Михайлов означи: " Това гласоподаване на възможен мандат в избрания ден ще покаже ясно не кой с кого какво се е договарял, а кой на чия страна в българската история ще застане - на страната на статуквото или на целите на България ".

А по думите му статуквото е " това, което докара страната ни до последните ранглисти - стопански, здравни, просветителни ".

" Процентите, които стоят зад ГЕРБ, са тези на хората, които се облагодетелстват от политическото наличие на партията през последните 12 година Те не престават да имат тези позитиви в локалната власт. Българската нация би трябвало да стигне до общинските избори идната година и да се реши въпросът за локалната власт ", счита социалистът.

Проф. Михайлов изрази мнение и по отношение на гласуването с хартиени бюлетини.

" Машинното гласоподаване в доста малко райони в света е безспорен фактор. В редица страни може да се гласоподава и машинно, и хартиено ", приключи гостът в студиото.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР