Програма за управление, съставена изцяло от революционни предложения е съставил

...
Програма за управление, съставена изцяло от революционни предложения е съставил
Коментари Харесай

Вижте революционните предложения, с които Дражев се кани да бутне Боби Михайлов

Програма за ръководство, формирана напълно от революционни оферти е съставил претендентът за президент на БФС Ивайло Дражев. С нея той има намерение освен да пребори сегашния президент Борислав Михайлов, само че и да извади футбола от блатото, в което е заседнал от години.
Burgas24.bg се добра до тази платформа и пръв дава на своите читатели главните точки от нея:
1. Нов формат и календар на всички шампионати - започващ на 20-и март и продължаващ до 10-и ноември, с отмора през лятото - 45 дни
2. Нов контракт за телевизионни права - външна компания /австрийска/ с контракт за 15 милиона лв., 20 % от тях - в аматьорските клубове - по 10 000 лв. всяка година дотация, професионалните получават сред 700 000 и 1500000 лв.
3. Ново междинно звено в Зоните - 8 "Г " групи в аматьорския футбол  
4. Всяко учебно заведение - скаут /селекционер/ на хонорар в БФС
5. Всички шампионати за деца и юноши се организират по райони с финални шампионати
6. Всички подготвителни лагери /школи/ на национално равнище 18-дневни - един път годишно - по 60 деца и юноши от всяка възраст за сметка на БФС веднъж годишно с националните треньори в екип!
7. Националният стадион се дава безплатно и се ремонтира за сметка на БФС /козирка, осветяване, осн. ремонт/
Междувременно Burgas24.bg разбра, че бургазлията е изпратил нов сигнал до УЕФА, в който инфирмира президента Александър Чеферин за следващата неправда. По думите му, Михайлов обикаля контрагентите си, раздавайки им благодарствени грамоти, подписани от УЕФА. 
В галерията ни може да видите фотография на такава грамота "с благодарност за ползотворното съдействие с БФС и УЕФА ", връчена на кмета на Раковски.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР