Програма за 24 май9.30 ч. Тържествен молебен в чест на

...
Програма за 24 май9.30 ч. Тържествен молебен в чест на
Коментари Харесай

Габрово празнува 24 май

Програма за 24 май

9.30 ч. Тържествен молебен в чест на празника в храм " Успение на Пресвета Богородица "

9.45 ч. Литийно шествие отхрам " Успение на Пресвета Богородица " до паметника на Васил Априлов и поднасяне на цветя

10.00 ч. Тържествено шествие на габровските детски градини и учебни заведения, Технически университет, просветни и културни институции и жители

За обезпечаването на реда и сигурността по време на тържествата, отдадени на Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, култура и просвета и на славянската словесност, на 24-ми май в Габрово ще бъдат въведени краткотрайни ограничавания на движениетов централната градска част.

От 09.00 до 13.00 часа придвижването на моторни транспортни средства ще бъде неразрешено по ул. „ Брянска “ – от кръговото кръстовище при Консултативна поликлиника до мост „ Игото “, ул. „ Скобелевска “, бул. „ Априлов “ от пресечката с ул. „ Възраждане “ до Централна поща, ул. „ Юрий Венелин “, ул. „ Св. Св. Кирил и Методий “, ул. „ Райчо Каролев “, ул. „ Лазар Донков “ и ул. „ Иван Гюзелев “.

Създава се краткотрайна организация и на придвижването на градския превоз. Автобусите на Общински пътнически превоз по направление север - юг ще обръщат на Автогара Габрово, а тези по направление юг - север – на Шиваров мост.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР