Програма „Спортни таланти печели приза за втора поредна година Програма

...
Програма „Спортни таланти печели приза за втора поредна година Програма
Коментари Харесай

"Еврофутбол" с престижна награда за корпоративна социална отговорност

Програма „ Спортни гении " печели наградата за втора поредна година

Програма „ Спортни гении " на „ Еврофутбол " завоюва второ място в категорията „ Най-добра обществена политика на малко и приблизително дружество " по време на Годишните награди за виновен бизнес 2017 на Българския конгрес на бизнес водачите (БФБЛ).

В XXV издание на най-утвърдения и влиятелен конкурс за корпоративна обществена отговорност за наградите се състезаваха рекордните 112 плана на 71 компании, разграничени в шест категории. През 2017 година Програма „ Спортни гении " завоюва първото място в същата категория.

През 2018-а Програмата се извършва за седма поредна година в партньорство с Фондация „ Работилница за цивилен начинания " (ФРГИ) като част от плана „ Печелиш и помагаш ". Чрез нея компанията влага в развиването на идващите генерации спортисти на България.

„ Спортни гении " е ориентирана към самостоятелните състезатели, разпределени в три възрастови групи: до 15 години в това число, от 16 до 20 години и от 21 до 25 години. В нея могат да вземат участие и спортисти с увреждания, като за тях е планувана специфична квота.

С тази стратегия „ Еврофутбол " подкрепя финансово младежите, като им обезпечава средства за участия в надпревари, за осъществяване на тренировки, за екипировка, възобновяване и други Резултатите се мерят посредством триумфите на национални и интернационалните шампионати, както и с личностното израстване на спортистите.

Всяка година компанията избира Спортните гении с общонационален конкурс, в който участниците аплайват със лични планове. Те се правят оценка от Група на съветниците, в която са включени известни състезатели и треньори, както и представители на медиите.

През 2018 година кандидатури за присъединяване в състезанието ще се одобряват от 1 март до 1 април. За повече информация - talanti.eurofootball.bg.

Досега „ Еврофутбол " е подкрепила по Програма „ Спортни гении " 130 спортисти, някои от тях два или три пъти. Предоставените средства от 2012 година до края на 2017 година са на стойност над 750 000 лв..



Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР