Програма на ДЮШ за уикендаОтборът на Берое“ U12 зае 4

...
Програма на ДЮШ за уикендаОтборът на Берое“ U12 зае 4
Коментари Харесай

„Берое“ U12 с 4 място в Златоград

Програма на ДЮШ за уикенда

Отборът на „ Берое “ U12 зае 4 място на шампионата в град Златоград. В предварителната група тимът загуби от „ Национал “, победи домакините от Златоград и приключи с тъждество против „ Севлиево “, след което победи противника след осъществяване на дузпи и се класира за полуфиналите. Там „ Берое “ до 12 година загуби от „ Локомотив “ (Пловдив), а по-късно позволи загуба и от тима на ЦСКА-София в спор за 3/4 място. Ето усещанията на наствника на отбора Трифон Панев:

„ Генералните ни усещания са, че въпреки за късия интервал, в който се готвим успяхме да изградим основи във всички етапи на играта и да имаме добър образ, който ни дава опция да се надиграваме с съперниците ни. Горд съм с децата, отговорихме на експанзията и борбата във всички мачове, като се изключи първия и успяхме да накараме водещите тимове в набор 2010 да се преценяват с нас и да одобряват играта в личната си половина. Времето ще работи в наша изгода, движим се в вярната посока и в този момент имаме още по-ясна концепция на какво би трябвало да обърнем внимание и ще продължим да се усъвършенстваме, капацитета на тима е голям! “

Ето и коментарът му за самите срещи: „ В първия мач от групата допуснахме загуба от „ Национал “. Бяхме обезпокоени и допуснахме ранни голове, които повлияха отрицателно. В течение на мача, децата се успокоиха и дуелът се изравни. Създадохме много обстановки за гол, само че физическото предимство беше доста огромно и не ни разреши да надделеем в резултата, Във втория мач победихме домакините от Златоград, откакто още веднъж започнахме обезпокоени, само че след 1 маркиран гол нещата се трансформираха и започнахме да преобладаваме и стигнахме до победа с огромен резултат. Последният дуел в групата беше против тима на Севлиево и този път започнахме ужасно мача и имахме предимство от началото на мача. Отбелязахме два гола и отговорихме на експанзията и на борбата на съперника. Второто полувреме приехме играта в нашата половина, появи се отмалялост и противника стартира да печели единоборствата и да основава обстановки, като по този начин се стигна до тъждество в резултата, а след победа в дузпите се класирахме за полуфиналите.
Противника ни в полуфинала беше тимът на „ Локомотив “ (Пловдив), който е със статута на най-хубавия при набор 2010. Изиграхме най-силния си мач до този миг и през първото полувреме създадохме 3 обстановки за гол, а съперника нямаше рискове пред нашата врата. Резултатът се задържа 0:0 до 10 минути преди края на срещата, когато допуснахме гол от директен свободен удар. Създадохме обстановка за гол 1 на 1 против вратаря, само че нямахме шанса да изравним, а  минута по-късно допуснахме втори гол.  2 минути преди края на мача върнахме гол, само че по-късно не успяхме да създадем обстановка за равнене на резултата. В разногласието за 3/4 място допуснахме загуба от ЦСКА-София. Бяхме очевидно изтощени – душевен и физически. Така още до 3 минута резултатът беше 2:0 за съперника. Все отново събрахме останалите сили и успяхме да изнесем играта в противниковата половина и задържахме играта там в продължение на 30 минути, само че в средата на второто полувреме от контраофанзива допуснахме 3 гол,който реши срещата “

Днес ще се изиграят и срещите от 4 кръг на Елитните групи. „ Берое “ U15 гостува на „ Спартак “ (Плевен), а мачът стартира в 15 ч., а тимът до 17 година среща същия противник, само че от 17 ч.

Утре „ Берое “ 2 приема „ Левски “ (Карлово) в мач от 4 кръг на ЮИ Трета лига. Двубоят стартира в 18 ч. на Спортна база „ Берое “.

Отново на следващия ден стартират дуелите и в някои от Зоналните групи. В 10 ч. „ Берое “ U14 се изправя против „ Брастник “ в Зоналната група – деца, а 2 часа по-късно „ Берое “ U16 започва сезона с мач против „ Нефтохимик “ в групата за юноши младша възраст. 

От 15:30 ч. „ Берое “ U13 ще играе контролна среща с „ Кронос “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР