Програма Хоризонт“ е номинирана за значителен принос за утвърждаване на

...
Програма Хоризонт“ е номинирана за значителен принос за утвърждаване на
Коментари Харесай

Столичната библиотека връчва годишните награди Писател на годината и Читател на годината

Програма „ Хоризонт “ е номинирана за забележителен принос за одобряване на задачата на Столичната библиотека за четене.

Предаването „ Хоризонт до обед “ пък получи една от годишните награди на библиотеката.

Изключително сме признателни на публицистите, репортерите, на управлението на „ Хоризонт “. Нямаше да реализираме всички тези резултати без поддръжката на медиите. „ Хоризонт “ беше една от най-активните медии на всички наши акции и всички наши огромни начинания. Ние сме посредник сред читателите и писателите, а пък медиите – сред нас, писателите и читателите. Така че – лъжа премията е заслужена, сподели в „ Хоризонт до обед “ Юлия Цинзова – шеф на Столичната библиотека.

За поредна година Столичната библиотека връчва на гала годишните награди " Писател на годината " и " Читател на годината ". Събитието е през днешния ден от 12.00 ч. в Американския център на Столичната библиотека. Ще бъдат раздадени награди за четец на годината, публицист на годината, медии, разпространявали активността на библиотеката и партньорски организации. Писател на годината на Столичната библиотека е Милен Русков - най-четен създател на художествена литература. 
Най-четен създател на научна и научно-популярна литература стана акад. Георги Марков, публицист на годината - Живка Шопова (най-четен създател на детска литература). В топ 3 на най-четените модерни български писатели се класират Захари Карабашлиев, Ивинела Самуилова и Ангел Игов. За четец на годината бе определена Валя Петрова, четец на детска литература стана Кристиян Тодоров (10 г.), ще бъде разгласен виртуален четец и най-четящо семейство.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР