Проговори още една от жертвите на назования от Прокуратурата като

...
Проговори още една от жертвите на назования от Прокуратурата като
Коментари Харесай

Проговори жестоко малтретиран роб на серийния убиец Рагевски. Вижте потресаващия му разказ

Проговори още една от жертвите на назования от Прокуратурата като сериен палач – Станимир Рагевски, който е зад решетките от 10 август т.г. Истинско знамение е, че индивидът е към момента жив след близо 5 години пъкъл – бил е редовно пребиван, заключван в мухлясали изби без храна и вода, подлаган на изтезания, на които би завидяла и средновековната Инквизиция, част от езика му липсва, откакто е изгорял от мощно корозивна плътта течност, оповестява " Флагман ".

66-годишният Красимир Димитров е бил подложен на тотална взаимозависимост от своя „ покровител “ Рагевски, с който го среща ориста през лятото на 2013 година Познава доста добре нрава на своя шеф, както и двамата екзекутирани от него – брокерката Теодора Бахлова (46 г.) и служащия Юмер Мехмед (29 г.). Започнал е работа при него като отговорник за трите тоалетни на плажната му механа „ Адам и Ева “ на Северния плаж в Бургас. Той твърди, че знае кой съзнателно възпламени заведението на през нощта на 29 против 30 май 2018 година – уверен е, че това е отстраненият на 4 август т.г. Юмер Мехмед. Целта тогава е била да получи застраховката от западащата плажна механа.
свързани новини9831на 18.10.202113188на 31.08.2021
При аналогични условия същото заведение е горяло и преди – през нощта на 25 март 2010 година, когато към момента се е наричало „ Селена “, със същата цел.

Красимир Димитров чудесно познава освен Юмер Мехмед, който е употребявал за най-мръсни поръчки, свързани с пребиване и изнудване на хора, а и Теодора Бахлова, нейната майка Станка Бахлова, готвачът Деян Дичев, който също е в ареста, синът на – Данаил, дъщерята на Теодора Бахлова – Христиана.
свързани новини20872на 30.08.2021
„ И без това нямам какво да изгубвам от всичко, което ви описвам. Важното е, че сега вдишвам умерено, а и няма по какъв начин да ме изведат от гълъбарника, в който съм заставен да пребивавам от самия към този момент година и половина “, сподели Красимир Димитров. Живее в помещение от към 5 кв.м. на покрива на жилищната кооперация на ул. „ Георги Кирков “ №3. Това е постройката, в която се намира известната кафе-сладкарница „ Малибу “ и чиито тавански пространства изгоряха при тайнствен пожар преди десетина години. След това злополучие се оказва, че половината от таванската част на жилищната постройка, по думите на Красимир Димитров, принадлежи на Станимир Рагевски, макар че това е мъчно доказуемо.
свързани новини12492на 30.08.2021
Човекът живее без ток. За да не го вали непосредствено дъждът и да не е измежду гълъбите, килията му е покрита с найлон. Взема вода с маркуч от другата неремонтирана част на тавана, превърната в гълъбарник, защото там няма прозорци. Възстановена в тази част е покривната структура, само че болестта от настанили се вътре ята гълъби има заплаха да плъзне по етажите надолу. Затова домоуправителят упорства този парцел неотложно да бъде измит и обезпаразитен.

„ За мен се грижат и от филантропичната организация „ Каритас “. Имам издръжка и се окъпвам при тях, само че не мога да остана тук тази зима. Вече се усещам свободен, тъй като скоро няма да излезе от пандиза, другояче трябваше да прекарам и тази зима като пленник тук, тъй като нямах право на личен живот. Аз бях малтретиран като животно “, споделя Димитров.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР