Проговори мъжът, за когото се смята, че е удрян от

...
Проговори мъжът, за когото се смята, че е удрян от
Коментари Харесай

Турски граничари биха българин в района на ГКПП Лесово

Проговори мъжът, за който се счита, че е удрян от турски граничари на родна територия в региона на граничния пункт " Лесово ". Вчера прокуратурата заяви, че проверява случилото се на 29 октомври.

На този ден сутринта в дежурната част на ГКПП-Лесово е постъпило телефонно позвъняване от служителка на банково гише на втора преграда на граничния пункт, която е съобщила за случай на разпра с български жител.

Според обявеното, случаят е зародил на българска територия, в региона на стерилизация на влизащи в страната леки коли. Веднага след сигнала на място са били изпратени двама чиновници на Граничен контролно-пропусквателен пункт - Лесово, които открили, че чиновници на граничния пункт Хамзабейли са навлезли на територията на България и са употребявали физическа мощ по отношение на български жител, който е минал към този момент границата с автомобил.

" Единият турски граничар ме блъскаше по гърба. Другият ме риташе в бедрата. Третият ме дърпаше. Дрехите ми бяха раздрани ", твърди българинът пред Нова.
Той описа, че малко преди офанзивата безпроблемно е преминал граничния пункт откъм турска територия и всичко е било наред.  

" Докато си чакахме реда на гише " Дезинфекция " от българската страна на границата, вратата ми се отвори ненадейно и получих мощен удар в лявото око ", сподели потърпевшият. 

" Разбрах, че това и преди се е случвало в тяхната промяна ", добави той, като се закани, че ще потърси правосъдна отговорност на тримата си нападатели си и ще желае от всеки по 30 хиляди лв. обезщетение.

Впоследствие излиза наяве, че турските граничари са не запомнили да му ударят избран щемпел и по тази причина са го дърпали назад към турския пункт.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР