Проговори жертвата на полицая – педофил от Велинград! Полицай от районното

...
Проговори жертвата на полицая – педофил от Велинград!
Полицай от районното
Коментари Харесай

Проговори жертвата на полицая – педофил от Велинград!

Проговори жертвата на служителя на реда – педофил от Велинград!

Полицай от районното ръководство във Велинград към този момент е разследван за полово посягане против малолетна. За случая е подаден сигнал в Министерство на вътрешните работи при започване на месеца, само че за него беше публично обявено в петък. Журналистът от Нова телевизия Мариета Николаева се срещна и беседва с жертвата – момиче на едвам 15 години, и с родителите ѝ. Тя потърси и следствия служител на реда.

Репортажът на Мариета Николаева е повече от вцепеняващ, ето какво се споделя в него:

Ще я назоваваме Вики и ще остане анонимна, с цел да запазим достойнството и достолепието ѝ. Съгласява се да опише за оня 26 септември, когато, по думите ѝ, става обект на брутално полово посягане. Познава насилника, тъй като той следи за публичния ред пред учебното заведение ѝ. Един ден я потърсил в Instagram под предтекст, че би трябвало да приказват за нейна съученичка.

„ Попитах го ще излезе ли. Каза, че бил изтощен и предложи да се забележим у тях. Първоначално не чаках, че може да ми направи нещо, тъй като е орган на реда “, споделя потърпевшата.

Вики се доверява и отива в дома му. „ Говорихме си, само че внезапно стартира да се държи необичайно, да ме дърпа. Попита дали може да ми смъкна клина, само че аз го изритах сред краката. Тогава започна да ме стиска за ръцете. Имах синини по хълбоците, дърпаше ме доста. Казах му да ме остави, изритах го, няколко пъти се разплаках. Има доста моменти, които не си припомням “, декларира момичето.

Вики си потегля от вкъщи на служителя на реда, а по-късно получава известие от него, в което пише да мълчи. „ Писа ми, че би трябвало да е конфиденциално. Аз мислех да не споделям на никого, беше ме позор. Споделих на съученичка “, добавя тя.

Съученичката обаче споделя на майка си. Така научават и родителите на Вики. „ Случайно разбрах, и то от майката на нейната другарка. Докторката сподели, че е имала съприкосновение. Възмутих се, тъй като този мъж е комплициран пред учебното заведение да въдворява ред, а не да оглежда коя става и коя не става. Има клюки, че е посягал и на други девойки “, споделя бащата на Вики.

Той е песимистичен, че ще има правдивост. Изживява случилото се доста тежко. „ Имам информация, че и с други две момчета е било по този начин. Изважда револвер и си надвишава правата “, твърди мъжът.

„ Да, тя ще го преодолее. Но защо? За да си вършат, каквото си желаят хора с власт ли? “, пита бащата.

Веднага след сигнала инспекторът е бил арестуван от дирекция „ Вътрешна сигурност “ за 24 часа. Отстранен е от работа за два месеца, до момента в който тече следствието. Търсим го в дома му. В къщата му тече ремонт.

„ Постановка е “, отвръща той на въпроса за случката. След къс размисъл още веднъж излиза и предлага да ни даде телефон на юриста си. „ Няма нищо правилно. Ако желаете, говорете с юриста ми “, добавя мъжът.

NOVA потърси за коментар и началника му – шефът на районното ръководство във Велинград. Той в началото предава на постовия, че ще слезе при нас, само че по-късно отхвърля.

По случая работи Районната прокуратура в Пазарджик. Към момента няма повдигнато обвинение против служителя на реда. Разпитани са очевидци, чакат се и резултатите от експертизите.

Още вести четете в: Крими & Темида За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР