Проговори жената, която твърди, че е ударена на пътя от

...
Проговори жената, която твърди, че е ударена на пътя от
Коментари Харесай

Жената, ударена от разбеснял се собственик на джип, проговори

Проговори дамата, която твърди, че е ударена на пътя от водач на джип пред очите на болния й брачен партньор. Министерство на вътрешните работи стартира инспекция в пловдивската полиция, откакто шефът й разгласи, че нямат данни за физическа разпра. А по-късно водачът на колата за спешна помощ съобщи, че не е бил разпитан от полицията, излиза наяве от репортаж на Нова телевизия.

За случая беше разказано първо във фейсбук. Всичко се случва на 5 септември, когато дамата кара зад кола за спешна помощ, която транспортира мъжа й с инсулт от Велинград до Пловдив. По рекомендация на лекарите колата за спешна помощ се движи постепенно.

" Шофьорът минава от ляво, запушва ме и аз виждам, че слиза от колата. Свалям стъклото, с цел да му обясня, че придружавам колата за спешна помощ. Той пристигна, стартира да крещи псувни и обиди и ме удари в лицето ", описа потърпевшата жена.

Шофьорът на колата за спешна помощ е дал показания пред болничното заведение в деня на случая. Разказва, че е запитан от полицията дали е имало пътно-транспортно произшествие, само че не и ударена ли е брачната половинка на пациента. Едва в понеделник е извикан и в полицията в Пловдив.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР