Прогнозните ранглисти на ATP вече излязоха и в тях е

...
Прогнозните ранглисти на ATP вече излязоха и в тях е
Коментари Харесай

България Се Гордее, Фурор! Григор Димитров Хвърли В Шок Цял Свят! Обичаният Български Тенисист Е Вече

Прогнозните класации на ATP към този момент излязоха и в тях е ясно, че без значение от представянето на българина на почналия през днешния ден шампионат " Мастърс 1000 " в Париж, той ще усъвършенства най-хубавото класиране в кариерата си.

Димитров ще има най-малко 3570 точки, което е изцяло задоволително за позиция номер 6 в ранглистата. Сега първата ни ракета е на осмо място, което и най-високият му ранкинг въобще. Стан Вавринка и Новак Джокович са двамата, които остават зад него, просто тъй като не играят заради контузии, а имат да пазят доста точки от Париж, които автоматизирано губят.

Григор има евентуална опция да е даже №5 в ранглистата, като за задачата е значимо да се показа по-добре от хърватина Марин Чилич в зала " Берси ".

Прогнозните точки на съперника са 3635, само че той има да пази позиция от 2016-а на този шампионат, когато игра полуфинал в Париж. Докато Димитров би трябвало да мине един противник във втория кръг, с цел да не губи актив (преди година бе отхвърлен в трети рунд).

Ако Григор стигне даже единствено с едно ходило по-нагоре от Чилич, ще заеме петото му място в ранглистата от понеделник. Което ще е ужасно достижение в така и така доста сполучливата 2017 година за българина.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР