Прогнозите, че Продължаваме Промяната ще бъде следващата партия еднодневка излязоха

...
Прогнозите, че Продължаваме Промяната ще бъде следващата партия еднодневка излязоха
Коментари Харесай

Емил Соколов за вота: Социалистите направиха подарък на Възраждане

Прогнозите, че Продължаваме Промяната ще бъде идната партия еднодневка излязоха меко казано неточни, както и тези, че разликата й с ГЕРБ ще надвиши 10%.

Истината е, че имаше отлив и той беше понятен, поради че ръководството на Кабинета Петков съответства с редица утежняващи условия. Ситуацията с пандемията преля във войната в Украйна, редом със международна инфлация и газова рецесия. Работа в условия, създаващи съвършена стихия.

Това разяснява в ефира на Дарик, политическият анализатор от листата на Промяната в Бургас и специалист по българска и международна история, доктор Емил Соколов.

Социалистите подариха двойният скок в резултатите на „ Възраждане “

Според него резултатът на Българска социалистическа партия може да се пояснява като загуба от „ Възраждане “, с което сподели че в актуалната политическа конюнктура има тотално размиване на ляво, дясно и център в политическото пространство.

По думите му, обикновено е разочарованието на гласоподавателите да прелее в утвърждение към обединения, залагащи на сходен популизъм, какъвто е случая с „ Възраждане “.

За ГЕРБ доктор Соколов разяснява, че се намират в много сложна обстановка след вота и „ макар, че завоюваха борбата, не са спечелили войната “.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР