Прогнозираните температури ще се усещат като ниски до -9C в

...
Прогнозираните температури ще се усещат като ниски до -9C в
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Температурите ще се понижат на фона на предупреждение за сняг и лед с дължина 756 мили

Прогнозираните температури ще се усещат като ниски до -9C в някои елементи на Обединеното кралство през днешния ден, до момента в който арктическа бликам от въздух минава през страната.

Службата за метеорологични условия издаде поредност от жълти предизвестия за времето всеки ден до четвъртък в среднощ, защото синоптиците предвиждат дълъг 756 благи сектор от сняг, суграшица и лед, който ще удари най-тежко Шотландия и северозападната част. Но в нова прогноза, разкриваща прогнози за цялото Обединено кралство за понеделник, метеоролозите споделиха, че температурите ще се усещат надалеч под нулата чак до южното крайбрежие.

Предупрежденията влязоха в действие в неделя, засягайки Шотландия, само че се простират надолу Крайбрежието на Камбрия и Ланкашир, засягащо Северен Уелс и през Ирландско море до Северна Ирландия, от вторник. Синоптиците предизвестиха за сняг и лед, което може да докара до опция за спиране на пътуването и евентуални спирания на електрозахранването в понеделник за Северна Ирлан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР