Прогнозирах, че ГЕРБ ще удържи на протеста. Ще има избиратели,

...
Прогнозирах, че ГЕРБ ще удържи на протеста. Ще има избиратели,
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Познах, че ГЕРБ ще удържи протеста, само БСП може да ги свали

" Прогнозирах, че ГЕРБ ще удържи на митинга. Ще има гласоподаватели, които ще се питат кое е огромното, което може да махне ГЕРБ, а това е Българска социалистическа партия ".

Това сподели в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по NOVA NEWS политологът Първан Симеонов. По думите му с изтощаването на силата на митингите още веднъж си проличаха разликите на опозиционните сили.

" Ако ГЕРБ завоюва изборите, опозицията ще ги разгласи за нечестни. " ИТН " желаят да са опция на всички, те по този начин печелят. 12-13 % имат при социологически изследвания ", показа той.

Според него без да взе участие в митингите, партията на Слави Трифонов съумява да получи силата им. А в България от доста време насам политиците влизат през тв приемника. Той счита, че " Демократична България " е спряла да пораства, само че си е взела имот от политическото пространство.

" Аз се притеснявам, че след тези може да има още едни парламентарни избори. Раздаването на мандати ще бъде забавно, най-много, в случай че се стигне до трети. ГЕРБ може да се окаже, че има преднина, която да ги накара да мечтаят и за кабинет „ Борисов-4 “, съобщи Първан Симеонов.

" Следващото ръководство ще бъде гадно, мъчно и малко, и по-добре да си настрана. Имам възприятието, че ще имаме парламент, в който никой няма да желае да ръководи. Ако Корнелия Нинова успее да се скара и с Румен Радев, то не той ще бъде в сложната позиция ", разяснява социологът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР