Прогнозът на Метеорологичната служба Алекс Дикин каза: С преминаването на

...
Прогнозът на Метеорологичната служба Алекс Дикин каза: С преминаването на
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Температурите, подобни на лятото, се приближават - след съвместно най-топлия септември в историята

Прогнозът на Метеорологичната работа Алекс Дикин сподели: „ С прекосяването на седмицата високото налягане има наклонност да се придвижва все по-на изток; може да се понесем малко по-топъл въздух - малко доста по-топъл въздух - до момента в който стигнем до петък и до събота. "

Очаква се Лондон да наближи средата на 20-те в събота и неделя при ясно, слънчево небе - с ниски до 20 градуса в Манчестър, Бирмингам и Кардиф.

Вероятно ще е по-облачно по-на север, само че въпреки всичко е прелестно - Метеорологичната работа предвижда 21C (69,8F) в Белфаст в събота и 19C (66,2F) в Глазгоу.

Преди това обаче ще бъде по-свежо и влажно за мнозина.

Прочетете най-новата си прогноза за Sky News тук

Идва като Met Службата сподели, че предишният месец е бил краткотрайно най-топлият септември в Обединеното кралство в историята.

Временната междинна температура за септември е била 15,2C (59,4F) – общото най-топло в поредност от 1884 година – и същата като през 2006 година

Прочетете повече от Sky News:
Северният крайник на HS2 до Манчестър ще бъде бракуван
Мъж се признава за отговорен след подигравателната гибел на Брадли Лоуъри

Метеорологичната работа сподели това беше „ значително повлияно “ от въздействието на изменението на климата, като горещата вълна през първата половина на месеца увеличи междинната стойност.

Септември, който също беше по-влажен и по-слънчев от междинното, имаше седем поредни дни със температури над 30C в Обединеното кралство - това се случи за първи път за този месец в записите на Met Office.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР