Прогноза за времето Хубаво е, когато времето е хубаво, лятно,

...
Прогноза за времето Хубаво е, когато времето е хубаво, лятно,
Коментари Харесай

Лятото продължава с пълна сила

Прогноза за времето Хубаво е, когато времето е хубаво, лятно, топло, усмихнато, хубаво е, когато ни чакат още най-малко 7 до 10 дни на типично лятно време. Лятото продължава с цялостна мощ.

В идващите дни ще има доста слънце и температури до 33-35 градуса в низините на страната. В региона на София дневни температури до 30-32 градуса.
 
Времето ще се задържи до самия края на месец август , като при започване на септември е допустимо да настъпи смяна и да има валежи.

Към 26-27 август над западните региони е допустимо да има повече облаци и даже тук-там да превали , само че тези процеси ще са на изолирани места и няма да трансформират главната характерност на времето - топло и най-вече слънчево.
 / iStock/Getty Images-->
Опасността от пожари нараства, по тази причина бъдете деликатни, изключително, в случай че сте измежду природата, палете огън с внимание, бъдете виновни. Пожарникарите може да имат много работа в идващите дни.

Но пък феновете на планината и морето ще се радват на време уместно за всякаква същинска отмора.
 iStock/Getty Images
Според настоящи данни към 20 август, междинната температура на приземния въздух на планетата е с 0,3 градуса по-висока от междинната температура за интервала 1970 - 2000 година Над северното полукълбо температурата е 0,7 градуса по-висока, а над южното полукълбо с 0,1 градус по-ниска спрямо посочения интервал.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР