Профсъюзът на служителите критикува шефовете на компанията, че не са

...
Профсъюзът на служителите критикува шефовете на компанията, че не са
Коментари Харесай

Volkswagen затваря европейски заводи за 3 седмици

Профсъюзът на чиновниците подлага на критика шефовете на компанията, че не са подхванали по-спешни дейности
Германският авто колос Volkswagen се готви да затвори множеството от европейските си фабрики, присъединявайки се към редица други производители на коли, защото пандемията от ковид прекъсва веригите на доставките и понижава търсенето, оповестява БГНЕС.

„ Производството ще бъде спряно в Испания, Португалия, Словакия и Италия преди края на тази седмица. Повечето от другите немски и европейски фабрики ще стартират подготовка за прекъсване на производството, евентуално за две до три седмици “, уточни в тирада изпълнителният шеф Херберт Дис.

Решението идва, откакто европейските държавни управления подхващат все по-драстични ограничения за уединяване на хората по домовете им, а затварянето на заводи по света прекъсва доставките на части, нужни за продължение на производството на коли.

Профсъюзът на чиновниците във Volkswagen подлага на критика шефовете на компанията, че не са подхванали по-спешни дейности и осведоми, че затварянето на VW ще влезе в действие от петък.

" Вярваме, че това е прекомерно късно! Очакваме излизане от производството в този момент ", акцентират от синдиката.

Служителите на VW, които би трябвало да работят в тясно съдействие по монтажните линии, не схващат за какво би трябвало да „ рискуват да се заразят “ за „ още няколкостотин автомобила “, когато ръководителите към този момент работят от у дома, написаха те.

Факт е, че след разпространяването на болестта от COVID-19 фабриките за произвеждане на коли бездействат в цяла Европа. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР