profit.bgВъпреки че все още няма и намек за зима във

...
profit.bgВъпреки че все още няма и намек за зима във
Коментари Харесай

Компания търси 12 души, които да карат ски в лукс, плаща $2000

profit.bg

Въпреки че към момента няма и намек за зима във въздуха, от Ski.com са подготвени за нея.

За втора поредна година най-големият търговец на ски ваканции в Северна Америка разгласи, че е в търсене на няколко извънредно отдадени " снежни зайчета ", които да пътуват по земното кълбо, да карат ски по скатовете на някои от най-готините планини и да документират всичко това за обществените медии.

Тази година за тази работа-мечта компанията наема не един, а цели 12 души, оповестява T+L.

" Миналата есен в акцията ни Epic Dream Job получихме близо 1200 видеозаписа и доста въодушевена общественост, основана онлайн в поддръжка на претендентите ", показва Дан Шерман, основен маркетинг шеф на Ski.com.

„ Тази година, вместо да наемем един човек, търсим претенденти, които да запълнят 12 отворени позиции, които ще посетят шест невероятни дестинации по света, до момента в който се любуват на артикули и услуги от нашите звездни сътрудници ", показва още Шерман./ 

Какво в действителност включва работата? Миналогодишният победител в състезанието Джексън Лебсак отсядаше в някои от най-фантастичните хотели в света, хапваше доста сирене и доста се забавляваше отвън пистите в Швейцария.

Дванадесетте души, наети за работата през тази година, ще заминат за една от следните шест дестинации през зима 2020 година: Аспен Сноумас, Колорадо; Джаксън Хоул, Уайоминг; Big Sky, Монтана; Банф и езерото Луиз, Албърта; Шамони, Франция или Нисеко, Япония.

В подмяна на документирането на неговите прекарвания, всеки новонает чиновник на Ski.com ще бъде обезщетен с погашение на всички разноски, гарантиране на VIP услуги, полети с United Airlines, заплата от 2000 $ на човек и опцията да се включи в Protect Our Winters - организация, отдадена на битката с измененията в климата.

Според Ski.com идеалните претенденти би трябвало да имат съществено предпочитание да пътуват до някои от най-невероятните планински дестинации на планетата, да могат да карат ски и/или сноуборд най-малко на приблизително равнище, да поддържат връзка с локалните поданици и да документират техните пътувания.

За да кандидатствате, би трябвало да изберете идеалната дестинация и да изпратите 90-секунден видеоклип сред 17 септември 2019 година и 29 октомври 2019 година, в който обяснявате за какво бихте били съвършения претендент и какво ви притегля към дестинацията.

И защото за всяка дестинация ще бъдат определени двама души, от Ski.com насърчават кандидатстването и на екипи.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР