profit.bgСъоснователят на Google Сергей Брин е минал под венчилото с

...
profit.bgСъоснователят на Google Сергей Брин е минал под венчилото с
Коментари Харесай

Основателят на Google Сергей Брин се оженил тайно

profit.bg

Съоснователят на Гугъл Сергей Брин е минал под венчилото с приятелката си Никол Шанахан през 2018 година, написа Chronicle of Philanthropy.

46-годишният Брин и 34-годишната Шанахан са дружно от 2015 година, а през предходната година им се роди първото общо дете.

Брин преди този момент бе женен за Ан Войчицки, която е създател на компанията за генетични изследвания 23andMe. Те обаче се разведоха през 2015 година, като имат и две деца.

Дори и след развода си обаче Сергей и Ан не престават да поддържат благотворителната организация The Brin Wojcicki Foundation, която обезпечава средства за лекуване на заболяването на Паркинсон.

Шанахан от своя страна е създател на ClearAccessIP, както и фондацията Echo, опериращи и инвестиращи най-много в репродуктивното здраве. Наскоро тя оказа помощ да се наберат 7.4 млн. $ за откриването на проучвателен център, ориентиран точно към разрешаването на този наболял проблем.

Богатството на Брин през днешния ден се прави оценка на 57 милиарда $, което го прави един от десетте най-богати в света по данни на Bloomberg.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР