profit.bgПредставете си, че сте изправени пред дилемата как точно да

...
profit.bgПредставете си, че сте изправени пред дилемата как точно да
Коментари Харесай

Милиард и половина долара - всичко сега или на час по лъжичка?

profit.bg

Представете си, че сте изправени пред алтернативата по какъв начин тъкмо да вземете извоюваните 1.537 милиарда $ от лотарията.

Именно пред този въпрос бе изправен късметлия от Южна Калифорния, който през октомври 2018 година завоюва насъбраната рекордна сума от щатската Mega Millions.

Той или тя имаше два разновидността – да вземе чисти 878 млн. $ еднократно или да отнесе цялата сума, само че на 30 равни вноски. Изборът трябваше да бъде изработен не по-късно от 19 април тази година.

Говорителят на
лотарията разгласи, че изплатената сума е рекордна, а спечелилият е от Южна Калифорния.

В случай, че се бе спрял на 30-те годишни вноски, късметлията можеше да разчита на 5% по-висока сума всяка последваща година, както и еднократна вноска през идващия месец.

Печелившият билет е продаден сред 20 и 23 октомври предходната година в магазин на Simpsonville, в градчето Грийнвил, намиращо се в покрайнините на Южна Калифорния. Магазинът ще получи премия от 50 000 $ за продажбата на билета.

Вие коя от двете варианти бихте избрали? Споделете в мненията.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР