profit.bgКомпанията за стрийминг на музика Spotify решително протяга ръце към

...
profit.bgКомпанията за стрийминг на музика Spotify решително протяга ръце към
Коментари Харесай

Пет начина да пестим пари в бензиностанцията

profit.bg

Компанията за стрийминг на музика Spotify уверено протяга ръце към огромни пазари, характеризиращи се с ниски приходи на популацията и едва навлизане на интернет услугите.

За задачата компанията пусна приложението Spotify Lite за устройства, разчитащи на операционна система Android.

Новото приложение, което изпъква с олекотения си формат, ще бъде налично в 36 страни в Азия, Латинска Америка, Африка и Близкия Изток, предава CNN. 

Приложението е основано за консуматори със слаба интернет връзка или остарял модел смарт телефон без доста налична памет.

Spotify Lite е единствено 10 MB, като ще бъде елементарно за събаряне и ще може да се употребява без значение от общоприетото приложение, както за гратис слушане на музика, по този начин и за абонамент.

Шведската компания пуска олекотеното приложение в 36 страни, измежду които Бразилия, Мексико, Египет, Саудитска Арабия и Индия.

“Бахме фокусирани върху разширението на компанията в Индия и Близкия Изток ”, споделя Сесилия Квист, началник Глобален маркетинг в Spotify.

„ Това е фантастично приложение за тези мрежи... еднообразно мощно, еднообразно шумно, само че преднамерено построено за разрастващите се пазари ”, прибавя тя.

Spotify стана обществена компания през предходната година, като към този момент се любува на мощен напредък. По-рано през тази година услугата мина границата от 100 млн. платени клиенти по света.

В края на февруари Spotify дебютира в Индия, като единствено за шест дни усили клиентите си с 1 млн. броя. 

След този триумф компанията концентрира сили за навлизане на пазари, където интернет услугите занапред навлизат. В Индия, да вземем за пример, Spotify е наличен на пет разнообразни езика.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР