Профилът в Туитър с логото на БДЖ не е на

...
Профилът в Туитър с логото на БДЖ не е на
Коментари Харесай

Профил в "Туитър" с логото на БДЖ не е на компанията

Профилът в " Туитър " с логото на БДЖ не е на компанията. Държавната железница няма профил в тази обществена мрежа, се споделя в нейно известие.

Проверка в " Туитър " демонстрира, че заблуждаващият профил съществува от август 2017 година като препредава публични известия на компанията и ретуитва мнения на консуматори, свързани с железопътните транспорти. Профилът има 893 почитатели и 481 лайкове.

Ето последния туит:

Има доста трошляк към релсите! Хвърляйте по нас!
— БДЖ (@bdzbg) 11 декември 2017 година

" Холдинг БДЖ " ЕАД се разграничава от цитати и мнения направени от негово име в упоменатата обществена мрежа, като същите не са публична позиция на националния железопътен транспортьор, се споделя в известие на компанията.

Ръководството на " Холдинг БДЖ " ЕАД твърди, че ще предприеме нужните законови дейности, с цел да не се позволява потреблението на формалните за компанията абревиатура и лого от други консуматори в обществената мрежа. Всяко свързване на институцията в медийни изявления със упоменатия профил заблуждава обществеността и уронва престижа на сдружението, предизвестява държавната железница..
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР