>Профилът ми в Инстаграм беше хакнат. Опитах всичко възможно да

...
>Профилът ми в Инстаграм беше хакнат. Опитах всичко възможно да
Коментари Харесай

Брутално се изгавриха с Преслава

 >
" Профилът ми в Инстаграм беше хакнат. Опитах всичко допустимо да го върна, само че нещата очевидно са на много съществено равнище. Направих си нов профил, само че някой очевидно се занимава много съществено с моята персона и е хакнат и този профил. Извинявам се на всички хора, които ме харесват и желаят да ме следват. Ще направя всичко допустимо да си върна остарелия или да направя нов, който да има сигурна отбрана ", съобщи трагично Преслава.

Малко по-късно продуцентите й оповестиха, че Преслава има нов профил, пуснаха линк към него и приканиха почитателите й да я поддържат в сложния миг. Изпълнителката е следващата известна персона у нас, която страда от хакери. Някои актьори признаха, че даже са били изнудвани да заплащат колосални суми, с цел да им бъдат върнати профилите. Вероятно Преслава не е изпаднала в такава обстановка, тъй като стартира на чисто с нов профил, в който занапред ще натрупа почитатели.

На фона на тази драма фолкаджийката претърпя и друга подигравка, оповестява " България Днес ".

Чалга почитатели й викаха " Галена, Галена " по време на нейно присъединяване в чалготека. Скандиранията не са инцидентни - това е най-актуалната злобна смешка на певицата, която неотдавна оперира носа си. След интервенцията тя шокиращо замязя на колежката си, която в предишното беше най-хубавата й другарка, а сега й е максимален зложелател в борбата за награди и фенска маса.

Преслава беше атакувана със сравненията в обществените мрежи, само че подигравките се придвижиха и онлайн. Певицата дочу подвикванията и очевидно се подразни, само че нямаше по какъв начин да напусне сцената. Близки до нея описват, че след края на присъединяване си се разтреперила от гняв, защото в последно време доста й се насъбра. Чалгарката се поддаде на провокациите и си пусна обява, отдадена на нейните зложелатели, което отприщи още по-голяма вълна от насмешки. Една от най-злобните е, че с новия нос поразително наподобява на починалия Майкъл Джексън.

Гаврата по време на присъединяване й се случва в миг, в който добричлийката се завръща към професионалните си изяви. Заради интервенцията близо месец тя беше отвън строя и отхвърляше всевъзможни задължения. Певицата се завърна на работа едвам предишния уикенд, когато гостува на музикален фестивал в Турция. Едва през последните дни тя се появяваше и в заведения в България, с цел да дефилира с новия си нос.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР