Професорът от Харвард Ави Льоб казва, че извънземните може да

...
Професорът от Харвард Ави Льоб казва, че извънземните може да
Коментари Харесай

Астрофизик: Ивънземните може да създават вселени - включително нашата собствена

Професорът от Харвард Ави Льоб споделя, че извънземните може да основават вселени - в това число нашата лична - в лаборатории. Това би могло да е допустимо, в случай че имат " богоподобен " разсъдък, предава Daily Mail.

Астрофизикът от Харвард твърди, че ултра-напредналите цивилизации може би към този момент имат способността да основават " бебета вселени в лаборатория ".

Ави Льоб е някогашен ръководител на катедрата по астрономия на Харвард. Той е прочут с изказванията си, че извънземните съществуват и даже са посещавали Слънчевата ни система.

Професор Льоб неотдавна откри дребни железни фрагменти от междузвезден обект, разрушил се в Тихия океан, и би трябвало да разгласява откритията си след седмици. Ученият изследва фрагментите, с цел да разбере дали те не са част от извънземен галактически транспортен съд, напомня dir.bg.

Той изясни пред Fox News, че цивилизация, която е милиони години по-напреднала от нас, може да е развила схващане за това " по какъв начин да сплоти квантовата механика и гравитацията ". Това би им разрешило да пресъздадат галактическите условия, нужни за появяването на Вселената.

Идеята за основаване на живот в лаборатория може да звучи пресилено за множеството, само че учените са създавали едноклетъчни организми и преди, а Льоб сподели, че това е " качество, което приписваме на Бог в религиозните текстове ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР