Професорът намери работа за протестиращите миньори и енергетици, имало 1000

...
Професорът намери работа за протестиращите миньори и енергетици, имало 1000
Коментари Харесай

Ще стане ли Черно море руско езеро? Министър Тагарев притеснен заради „Васил Левски“ и „Шипка“?

Професорът откри работа за протестиращите миньори и енергетици, имало 1000 свободни места за трудоваци в армията

С нашите съдружници ще предотвратим заплахата Черно море да бъде превърнато в съветско езеро. Сами не можем. Това сподели в „ Тази заран “ по бТВ министърът на защитата проф.  Тодор Тагарев.

Той разяснява и информация от английското разузнаване, че Русия се кани да употребява морски мини против цивилен кораби. 

„ Англия е решила да показа разследващата информация, което не се прави постоянно. Това значи, че рискът е сериозен. Знае се, че Русия блокира износа на зърно от Украйна по всички вероятни способи, което има резултат върху украинската стопанска система и върху цените на международен проект. Нашествениците не биха се поколебали да нападат търговски кораби в Черно море “, съобщи професорът. 

Той удостовери, че армията изпраща много повиквателни за ресурс.

„ Ние нямаме никаква отмора. Срещу Министерството на защитата има офанзиви, агитация, дезинформационни акции всекидневно. Те идват от петата колона, която си е много мощна в България “, сподели Тагарев. 

„ Имаме една система за работа със запаса и за подготовка при потребност за готовност, която работи в този си тип от 140 години. В момента е регламентирана в Закона за запаса на въоръжените сили. Всеки, който предстои на ресурс, му се споделя, че е бил очакван за несъмнено отделение, само че в случай че се наложи, ще го викат за друго. Целта е да се наблюдава адреса, да се види дали е здрав “, изясни той. 

Получени са 260 повиквателни за Ямбол и 150 за Стара Загора, разкри министърът, а по-късно загатна, че са основани партизански отряди. 

„ Има информация за поддръжка на военизирани организации. Това изобщо не е работа на църквата. Те са известни от дълго време. Нарекли са се „ Васил Левски “, „ Шипка “. Поддържани са от Кремъл и работят против българския интерес. Говорим за български жители, които няма къде да експулсираме. Те вървят на образование в други страни. Това съставлява заплаха за националната ни сигурност “, предизвести професорът. 

„ Не е изненада за мен вотът на съмнение на държавното управление, защото моята оставка се желае през ден. Основание не виждам. Опозиционните партии желаят да извлекат някакви дивиденти. Този митинг на автомагистрала „ Тракия “ си е политически. Загубите, които търпи България, са основни “, разяснява той.

„ Тези, които са подготвени за тежък труд, са добре пристигнали в армията! Имаме потребност от най-малко 1000 души “, сподели още министърът. 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР