Професор Тодор Кантарджиев от Националния оперативен щаб е едно от

...
Професор Тодор Кантарджиев от Националния оперативен щаб е едно от
Коментари Харесай

Проф. Кантарджиев загубил жена си в началото на епидемията

Професор Тодор Кантарджиев от Националния действен щаб е едно от най-популярните лица в България в тежките дни на епидемията от ковид, а безконечните му занимателни гримаси служат като необичаен лъч светлина измежду новините за инфектирани и чували за трупове. Медикът обаче крие жестока персонална драма - по средата на първата вълна на пандемията Кантарджиев е изгубил жена си, само че се пробва да резервира персоналната си покруса в загадка, с цел да не тормози в допълнение сътрудници и другари, написа Лупа.бг.

Съпругата на професора - Илияна, е студентската му обич, двамата живеят дружно близо 45 години, преди грубо злокачествено заболяване да я отнесе без време. Първото от четирите им деца се ражда, още до момента в който следват, като дамата на бъдещия шеф на Центъра за заразни и паразитни заболявания прекъсва, с цел да се грижи за детето.

Двамата минават дружно през дни на нечовечен недостиг с дребни деца на ръце, само че последователно доближават върхове в специалността си. Кантарджиева става рентгенолог, като злите езици шушукат, че точно тази жестока работа има отношение към болестта ѝ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР