Професор от Мадридския университет „Комплутенсе“ обяви, че канабисът убива раковите

...
Професор от Мадридския университет „Комплутенсе“ обяви, че канабисът убива раковите
Коментари Харесай

Канабисът убива раковите клетки

Професор от Мадридския университет „ Комплутенсе “ разгласи, че канабисът убива раковите кафези и работи удобно при лекуване на онкологични болести, заяви Waking Times.

Д-р Кристина Санчес, която е професор по биология, е провела редица проучвания по този въпрос и с увереност показва позитивните свойства на канабионида THC, съдържащ се в конопа.

Тетрахидроканабинолът е химическо съединяване в канабиса, което е отговорно за психоактивните му резултати. Санчес и нейният екип разкрили, че раковите кафези правят „ самоубийство “. Разликата с химиотерапията е, че THC може да разграничи здравите и нездрави кафези.

„ Канабисът няма отровен резултат над здравите кафези. Това е преимущество пред химиотерапията, която на процедура си набелязва всичко “, изясни доктор Кристина Санчес. Полезният резултат на канабиса се дължи на канабидиола CBD, който е мощен антиоксидант.

Санчес показва още, че съгласно нея марихуаната би трябвало да бъде позволена всеобщо за продажба за лечебни цели, тъй като има голям лечебен капацитет. Човешкото тяло реагира на канабиноидите в конопа, тъй като създава свои лични канабиноиди.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР