Професор Неумивакин препоръчва прием на сода сутрин и вечер на

...
Професор Неумивакин препоръчва прием на сода сутрин и вечер на
Коментари Харесай

Професор Неумивакин смята: содата за хляб е лекарството на 21 век!

Професор Неумивакин предлага банкет на сода заран и вечер на празен корем, 20-30 минути преди хранене. Препоръчителен е още един банкет следобяд.

Професор Неумивакин в книгата си „ Сода. Митове и действителност ”, както и по време на лекции и срещи с хора, приказва за пиенето на сода и нейния лековит капацитет.

Той изследвал опита на доста учени, съгласувал своите методиза излекуване на тялото и показа с многомилионната си аудитория своята методология, учредена на действителната процедура на потребление на содата.

Той не предлага да бързате с огромните дози. Първоначалната доза може да бъде половин кафена лъжица сода, разредена в гореща вода или мляко. Не е належащо да кипвате водата и млякото, защото тогава се получава изцяло друга формула. Можете просто да приемете содата, без да я разбърквате в течност. След 3-дневен банкет почивайте 3 дни.

Ако тялото обикновено понася такова лекуване, дозата се усилва до 1 ч.л. за 3 дни и още веднъж почивате 3 дни. Постепенно можете да увеличите дозата сода до 1-3 чаени лъжички, като не забравяте почивките.

Много хора страдат от нараснала киселинност (ацидоза) заради съществуването на токсини в храната, въздуха и водата, в това число пестициди и изгорелите газове от колите.

Психичните разстройства, в това число: боязън, тревога, раздразнение, меланхолия, яд, злоба или ненавист, също предизвикат ацидоза и самоотравяне на организма.

Продължителната приложимост на медикаменти също ще повлияе отрицателно на киселинността на храносмилателната система.

Как въздейства содата на човешкото тяло?
Поради неутрализирането на киселината способства за поддържане на естествен киселинно-алкален баланс и увеличение на алкалния запас на организма.

С потреблението на сода, можете да почистите кръвоносните съдове, да премахнете киселинните отлагания в черния дроб и бъбреците, стомашно-чревния тракт. В допълнение, тя има леко слабително деяние, в случай че дозата е леко превишена.

Може да вършиме гаргара със соден разтвор, да си вършиме вани с прибавяне на 200-250 г сода и 100 г морска сол на 100 л гореща вода (39-42 °), с цел да подобрите мускулно-скелетната система и положението на кожата.

В клетките стартира възобновяване на силата и биохимичните процеси с увеличение на хемодинамиката, кислородът се всмуква от тъканите. В резултат на това се усъвършенства здравословното положение и се усилва умствената и физическата продуктивност.

Чрез обезвреждане на непотребната киселина урината ще стане алкална. Това ще улесни работата на бъбреците, предотвратявайки образуването на камъни.

Червата ще работят по-добре, когато приемате сода с горещо мляко, защото се образуват алкални натриеви соли на аминокиселини, тъй че усвояването им в кръвта ще бъде по-бързо и елементарно.

Содата се приема за лекуване на болести като рак, алкохолизъм и наркомания. С нейна помощ ще се откажете от тютюнопушенето.

Тя извежда тежките метали от тялото, при отравяне отстранява радиоактивните изотопи и предотвратява заразяването на организма с радиация. В допълнение, содата разтваря всички отлагания, нездравословни за ставите и гръбначния дирек, оказва помощ за битка с радикулита и остеохондрозата, полиартрита и подаграта, ревматизма, уролитиазата и холелитиазата.

Тя оказва помощ за съсредоточаване на вниманието и салдото на душeвността на деца и възрастни, почиства организма от токсини, създавани от организма по време на психологични разстройства.

Удивителни в своята елементарност, препоръките и рекомендациите на професор Неумивакин ще ви оказват помощ освен доста да подобрите здравето, благосъстоянието и прочувствения си декор, само че и да се излекувате от хронични болести.

Вижте още: Повишаването на имунитета е значимо за битката с вирусите

Професорът обаче споделя, че по своята същина няма заболявания, има единствено неизправности в нашето биохимично дружество, наречено човешко тяло.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР