Професор Марко Рубио, който е и губернатор на Калифорния, заяви,

...
Професор Марко Рубио, който е и губернатор на Калифорния, заяви,
Коментари Харесай

Последна Информация! Мост Рухна Върху Движението, Трагедията Е Страшна! Много Жертви, Още Вадят Трупове!

Професор Марко Рубио, който е и губернатор на Калифорния, съобщи, че е предизвестил за уязвимост в кабелите. „ Те бяха затегнати, когато мостът се срути “, разкрива Рубио в коментар в обществените мрежи, след нещастието.

Мостът най-вероятно е бил подлаган на проби за издръжливост и здравина. За страдание, от компанията не са съобразили да обезопасят региона, когато са провеждали тестванията.

Мостът трябваше да бъде едно от най-иновативните уреди и да послужи за връзка сред обособените здания на университета. Амбицията на инженерите била той да бъде новаторско дело на човешката мисъл и да бъде неповторим по рода си. Идеята е била оборудването също по този начин да свърже университета със студентски квартал наоколо до кампуса.

За страдание, вместо изгоди, оборудването, което тежи повече от 950 тона се срути и взе тежки жертви.

Това не е първият път, в който се случват сходни произшествия. Бързото строителство наподобява комфортно, само че резултатите постоянно са спорни. Така да вземем за пример преди няколко години постройка в Китай се срути изцяло. По-късно бе открито, че в стените са вграждани кутии от плодови сокове. Заради некачествена изолираност, сложена небрежно, се възпламени и блок в Лондон, написа разкрития.ком.

Некачествена изолираност наводни и десетки жилищни здания в България след програмата за национално саниране. И макар че управляващите организират следствие, вредата е сторена и лиши и човешки животи. А както гласи една българска сентенция: Бързата работа — позор за майстора.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР