Професор Джон Мак, който е вече покойник, е ръководил катедрата

...
Професор Джон Мак, който е вече покойник, е ръководил катедрата
Коментари Харесай

Професор от Харвард вярва, че извънземните отвличат хора

Професор Джон Мак, който е към този момент мъртвец, е управлявал катедрата по психиатрия в Харвардския университет и изучавал феномена на отвличането на хора от извънземни.

В началото той търсел рационално пояснение, само че вместо да обори този феномен схваща, че на тези хора в реалност им се е случило нещо, което е довело до дълбока психологична контузия и коренна смяна в техния живот.

Професорът създава специфична система от въпроси, която ползва по време на внушаемост, като по този метод пациентът няма спомен за тях, само че споделя значими елементи към процеса на отвличането. Той документирал над 100 случая. И въз основата на сходствата, Джон Мак е описал в детайли самия развой на похищение.
 нло Thinkstock/Getty Images
Всички жертви описвали наследник лъч от светлина, който ги парализирал и ги вкарвал в галактически транспортен съд. Те се озовавали легнали на маса, без да могат да мърдат, в светла стая без стени. Изведнъж към тях се приближавали хуманоиди, които били към метър на растеж, с огромни глави и огромни черни очи.

Отвличането свършвало, когато жертвата се озовавала в колата си или в леглото си, без да помни какво се е случило.

Въпреки че доста хора са скептични по отношение на същността на феномена на похищение от извънземни Джон Мак бил безапелационен, че извънземни отвличат хора и вършат с тях ужасни опити, като тяхната цел за момента е неразбираема.

Още по тематиката за НЛО:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР