Професор Чирков е известен с факта, че е първият, който

...
Професор Чирков е известен с факта, че е първият, който
Коментари Харесай

Професор Чирков: Усмивкaта помага да живеем 12-13 години повече

Професор Чирков е прочут с обстоятелството, че е първият, който присажда сърце в България. Неговата работа е обвързвана с редица изследвания за дълголетието по света. Рецептата му в жегите е извънредно лесна: таратор плюс чесън, вода и обич. Това е оръжието против летните горещини. Трябва да избягвате злобата и завистта и да не преяждате, както и да пиете доста течности, изключително вода.

Професор Чирков събира в едно проучване редица обстоятелства от изследвания в европейските страни, с цел да изследва тайната на дългия живот и здравото сърце. Например той познава жена от Франция, която е жива и е на достолепната възраст от 126 години! Чирков затвърждава доказателството си, че когато у човек има качества като злоба, завист, негативизъм, гонене на кариера непременно, живее по-малко и умира от високо кръвно или инсулт, инфаркт и други.

Истината за живота е човек да изпитва наслада от него, с цел да живее по-дълго. Особено в летните горещи дни би трябвало да се храним преди 18 часа, като в менюто ни има единствено леки храни, без да преяждаме. И наложително да се усмихваме най-малко 20 до 30 пъти дневно. Защото съгласно професор Чирков усмихнатите хора живеят с цели 13 години повече от останалите. В жегите правенето на обич е идеално средство за разформироване.

Самият професор, който през днешния ден навършва на 81 години, продължава да го практикува.

Пожелаваме му здраве, благополучие, нови познания и дългоденствие за рождния ден!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР