Професор Андрю Полард, председател на JCVI, заяви, че въвеждането на

...
Професор Андрю Полард, председател на JCVI, заяви, че въвеждането на
Коментари Харесай

Правителството е призовано да въведе целеви ваксини за тези, които са изложени на най-голям риск от гонорея и маймунска шарка

Професор Андрю Полард, ръководител на JCVI, съобщи, че въвеждането на стратегия за имунизиране за попречване на гонорея в Англия „ би било първо в света и би трябвало доста оказват помощ за понижаване на равнищата на гонорея, които сега са рекордно високи ".

Той добави: „ Освен това, ние съветваме да създадем рутинно целево предложение за mpox - с цел да предотвратим повтаряне на огромното огнище, което видях при започване на 2022 година И двете имунизации би трябвало да бъдат препоръчани на тези с най-голям риск. "

JCVI също по този начин посъветва, че тяхната предложена стратегия за имунизиране би трябвало да е ориентирана най-вече към гейове и бисексуални мъже и други мъже, които вършат секс с мъже, които имат най-високи равнища на болестта.

Това идва, защото данните за ППИ от Агенцията за здравна сигурност на Обединеното кралство споделят, че през 2022 година диагнозите на гонорея са се нараснали с 50,3% по отношение на 2021 година, с 82 592 случая.

А през март беше обявено, че броят на случаите на гонорея в Обединеното кралство предходната година е повишен с повече от една пета по отношение на равнищата преди пандемията.

Знаменитости упрекват Риши Сунак в „ безчувствено неуважение “ поради забавянето на възбраната на конверсионната терапия. загрижени и днешната рекомендация от JCVI безспорно е рационален курс на деяние.

„ Увеличаването на броя обаче е частично резултат от повече хора, които посещават клиники и други диагностични услуги, с цел да бъдат тествани и, като вследствие на това нарастване търсенето на услуги за полово здраве в никакъв случай не е било по-високо.

„ Както казахме през юни, ние сме загрижени, че актуалните равнища на финансиране за услуги за полово здраве, които са планувани в Англия от дотацията за публично опазване на здравето, не може да отговори на това повишаване на търсенето.

„ Следователно всяка нова стратегия за имунизиране би трябвало да бъде планувана с това поради и подкрепена с съответно финансиране и запаси, тъй че хората да могат да получат имунизациите по своевременен и заслужен метод, който не лишава от съществуващите услуги. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР