Професионалният цветен лазерен принтер MFC-L9670CDN е със сертификат силно препоръчан

...
Професионалният цветен лазерен принтер MFC-L9670CDN е със сертификат силно препоръчан
Коментари Харесай

Brother с награди BLI Pick Awards за бизнес принтери и скенери


Професионалният пъстър лазерен принтер MFC-L9670CDN е със документ „ мощно предложен ” и „ извънредно благонадежден ” (снимка: Brother)

Новите серии корпоративни принтери и скенери на Brother бяха отличени с премиите Buyers Lab (BLI) 2023 Pick Awards. Японската компания завоюва няколко оценки за новите си професионални настолни скенери и корпоративни цветни лазерни модели.

Наградите са присъдени вследствие на без значение тестване, извършено от Keypoint Intelligence. Всички тествания се правят в ISO-сертифицирани лаборатории, които правят оценка надеждността, лекотата на потребление, продуктивността, качеството на изображението, потребителската поддръжка и мобилната и облачната съгласуваност, и са предопределени да възпроизвеждат действителни и най-лоши сюжети.

При тестването на скенерите Brother, Keypoint Intelligence акцентира тристепенната сигурност и функционалностите за мрежова отбрана, „ изключителната стойност ”, която клиентите получават, и опциите за повишение на продуктивността както на ADS-4700W, по този начин и на ADS-4900W. В резултат на това и двете устройства получават премия BLI 2023 Pick Award.

Професионалният скенер ADS-4900W е измежду наградените устройства
(снимка: Brother)

Цялостната лабораторна оценка на Keypoint Intelligence открива, че гамата Brother Professional Color Laser (HL-L9430CDN, HL-L9470CDN, MFC-L9630CDN и MFC-L9670CDN) е доста надеждна (класирана като отлична за всички устройства), което води до оценки „ Силно предложен ” за всичките четири устройства. Лабораторните резултати също откриват, че качеството на изображението, използваемостта и спецификациите на всяко устройство са „ Много положителни ”, като оферират на компании от всевъзможен размер „ функционалност от корпоративен клас ”.

Сертификати получиха:

EC – Професионален пъстър лазерен принтер: „ Силно предложен ” и „ Изключително благонадежден ” документ

ADS4 – Професионален скенер: BLI Pick Award 2023

„ Тези награди потвърждават, че нашите най-нови оферти за бизнес лазерни принтери и скенери дават изключителна еластичност и гъстота спрямо огромните A3 копирни машини, и са съвършени решения за всяка разрастваща се компания. За следващ път продуктите на Brother са отличени за тяхната надеждност, устойчивост и дарба да се вписват безпроблемно и безвредно във всяка бизнес среда ”, разяснява Ива Тотева, управител „ Продажби и маркетинг ” в Brother България.

Новите професионални настолни скенери и цветните лазерни серии на Brother към този момент са налични на българския пазар от сътрудниците на производителя.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР