Професионалният тенис на високо ниво е много изискващ – както

...
Професионалният тенис на високо ниво е много изискващ – както
Коментари Харесай

Тайната на Григор Димитров за старт на деня


Професионалният тенис на високо равнище е доста изискващ – както към физиката, по този начин и към душeвността. Някои млади звезди занапред ще се сблъскат с това, до момента в който други, сходно на Григор Димитров, към този момент са го минали и имат сериозен опит.

Пътувания, промяна на климат и часови зони, тежки тренировки, упования и срещи със противници на най-високо равнище – мислъта за всичко това може да е смазваща.


„ Годината е дълга и тежка. Сезонът е уморителен. Да мога да върша всичко това, на тези години, е нещо, за което съм извънредно признателен “ – сподели Григор за Tennis Channel.

Първата ни ракета признава, че както за него, по този начин и за всеки различен човек е невероятно да стартира деня си всякога в оптимално положение – техниките за дишане и придвижването обаче са „ life hack “ или „ нещо, което е наложително “, както споделя Димитров.


За най-хубавия български тенисист връзката със фамилията също е това, което постоянно му дава сили.

„ Намери салдото си рано заран – самичък със себе си. Без телефон. Това е моят съвет “ – споделя Григор.

Първата ни ракета ще се надява да успее да се класира за Финалите в Торино, откакто направи доста мощен сезон 2024. От решаващо значение ще бъде представянето му на Мастърса в Париж.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР