Професионалните геймъри могат да спечелят повече пари за една година

...
Професионалните геймъри могат да спечелят повече пари за една година
Коментари Харесай

Иван Назърков и Никола Пенчев: В гейминга всичко е въпрос на части от секундата

Професионалните геймъри могат да завоюват повече пари за една година от професионалните спортисти за няколко или даже за задачите си кариери. Геймингът е промишленост, която от ден на ден ще просперира в идващите години, на фона възходящите наградни фондове от шампионати, спонсорите и дейната аудитория от милиарди души.

Преди да разнищим тематиката за просперитета в електронните спортове, дано обаче проучваме пирамидата на Маслоу и стартираме от най-базисната потребност на един геймър. Или най-малко втората най-базисна след техниката - интернета.

Налага ли се в действителност да приказваме за интернет на прага на 2024 година? Включете се да играете RPG* игра и незабавно ще усетите следствията, в случай че връзката ви не е високоскоростна като бръснач.

Срещаме се с двама фенове геймъри - Иван Назърков и Никола Пенчев, които коментират корелацията сред качествената интернет връзка и геймплея.

Партньор в този диалог ни е Vivacom, а Иван и Никола са основни настоящи лица в през последния месец.

„ Колкото повече устройства са включени, толкоз по-висока е опцията играта да лагва (бел. р. да бави). Това се отразява на всичко - магиите се пускат се по-бавно, героят не се движи гладко. Ако играеш против кореец или китаец за елементи от секундата си завършил. Рефлексите им са пъклен бързи. ”, изяснява Иван Назърков.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР