Професионалната скейтърка от Dancing On Ice на ITV Ванеса Бауер

...
Професионалната скейтърка от Dancing On Ice на ITV Ванеса Бауер
Коментари Харесай

Звездата от Dancing on Ice Ванеса Бауер се дърпа по горнище, за да разкрие напълно умопомрачителен набор от коремни мускули

Професионалната скейтърка от Dancing On Ice на ITV Ванеса Бауер и нейният звезден сътрудник Майлс Назер демонстрираха, че са подготвени за финала в неделя вечер, като разкриват впечатляващ набор от коремни мускули, всеки от които се приготвят за последния си танц.

Немската звезда на кънки Ванеса, на 27, удиви почитателите с поразителната фотография на мускулите си, която тя показа в своята история в Instagram откакто беше оповестено от 28-годишния Made In Chelsea's Miles, като двамата обявиха: „ Готови сме за на следващия ден “.

След като показа невероятната фотография, Ванеса продължи да споделя прозрение в подготовката си за финала на надпреварата Dancing On Ice. Тя разгласява няколко фотоси в Instagram, които демонстрираха, че попада на най-хубавото място за финала, като една от нея се отпусна в хамака, преди да се пъхне в храна от сьомга и суши рулца, с китайски листа и гъби.

Пътувания до Дъблин за £89 стартираха преди Деня на Свети Патрик

Двойката беше бодра и рано тази заран, подготвена з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР