Професионалната система SYANSPAN издига риболова на следващо ниво Наскоро представихме компактна

...
Професионалната система SYANSPAN издига риболова на следващо ниво
Наскоро представихме компактна
Коментари Харесай

SYANSPAN – подводна камера за риболов


Професионалната система SYANSPAN издига риболова на последващо равнище

Наскоро представихме компактна риболовна лодка за примамка. Сега ще разкажем за още едно практично помагало за рибарите – подводна камера с професионални характерности.

Комплектът се побира в куфарче и е наличен като цена за всеки фен на риболова – коства единствено €89,99 в световния онлайн магазин Cafago, с безвъзмездна доставка от европейски склад.

7-инчовият пъстър екран демонстрира детайлна картина, снимана под водата

Професионалната риболовна система включва 7-инчов пъстър екран и подводна камера с 1200TVL обектив, наред с кабел, батерия, поплавък и други аксесоари. Това е страховит комплект за морски и мразовит лов на риба, който ще ви достави наслаждение от гледката под водата.

7-инчовият LCD пъстър екран ви разрешава да наблюдавате рибите и подводните терени в елементи. Обективът на камерата с висока разграничителна дарба 1200TVL има 12 инфрачервени LED лампи (с нощно виждане) и снима ясни, реалистични изображения на разстояние до 5 метра.

Подводната камера с резолюция 1200TVL разполага с 12 ярки инфрачервени LED лампички

Комплектът включва и литиева батерия 12V 4500mAh 18650, която работи до 8 часа след цялостно зареждане. А 15-метровият кабел, с който се доставя системата, ще ви разреши да спуснете камерата надълбоко във водата. Кабелът е водоустойчив и супер здрав, може да издържи товар до 70 кг.

се помества в здрав алуминиев куфар, комфортен за носене, където и да отидете. Като цяло, ще имате един страховит комплект за лов на риба в морето, под леда, с лодка и в други сюжети. Системата може да работи при температури от -20 до +60 ℃ да се съхранява при -30~80 ℃

Системата на SYANSPAN е подобаваща и за феновете на ледения лов на риба

Комплектът с алуминиев корпус тежи към 2 кг и е много стилен – с размери 24,5х14х22 см. В него ще намерите екран, камера, кабел, батерия, зарядно устройство с адаптер, поплавък, комплект пръстени.

Можете да купите системата тук: – единствено за €89,99 и безвъзмездна доставка от европейски склад в границите на няколко работни дни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР