Професионална тайна е разкрил бившият съветски агент Юрий Кобаладзе. Дългогодишният кадър

...
Професионална тайна е разкрил бившият съветски агент Юрий Кобаладзе.
Дългогодишният кадър
Коментари Харесай

Бивш разузнавач от СССР разкри тайна на занаята

Професионална загадка е разкрил някогашният руски сътрудник Юрий Кобаладзе.

Дългогодишният кадър на външната работа на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) е споделил своя опит по какъв начин човек да употребява алкохол без да се напива. "Едно от най-ефикасните средства е класическото – не смесвайте. Почнали сте с водка – продължавайте с водка ", е разказал той.

"Друг способ, преди да седнете на масата - вземете задействан въглен. Това оказва помощ за абсорбирането на алкохола и другите нездравословни съставки. Добре е въгленът да се комбинира и с разперен във вода витамин С. Не повече от една чаша. Газираното нервира стомаха и улеснявана проникването на алкохола в организма ", е показал още ексагентът.

Кобаладзе е разказал и за непознатия опит. "Британските ми сътрудници се подготвяха с коктейл. Те смесваха олио, доматен сок, чаена лъжица коняк и жълтък, като слагаха сол и пипер. Агентите от Германия наблягаха на маринована риба с доста лук, залята с киселомлечен артикул. Китайските разузнавачи разреждаха водката със зелен чай. Той съдържа антиоксиданти и оказва помощ за бързото изхвърляне на нездравословните съставки ", е допълнил той.

Агентът на Съюз на съветските социалистически републики във Англия през 80-те е разрушил и един мит. "Това, че Комитет за Държавна сигурност (на СССР) е създал някакви хапчета, които обезвреждат въздействане на алкохола, е чиста проба небивалица ", безапелационен е бил разузнавачът.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР