Професионална гимназия по електротехника и електроника Пловдив отвори врати за

...
Професионална гимназия по електротехника и електроника Пловдив отвори врати за
Коментари Харесай

ПГЕЕ Пловдив е вече иновативно училище

Професионална гимназия по електротехника и електроника Пловдив отвори порти за своите ученици с доста нови изненади. Първата е новата форма на образование за първи път в учебното заведение - дуална паралелка за специалността " Електрообзавеждане на производството “ с фирми-партньори АББ и EVN-България.

Втората изненада е, че са реновирани девет кабинета и оборудвани с съвременни мебели и мултимедии във всяка стая. Третата изненада е, че ПГЕЕ е към този момент новаторско учебно заведение посредством въвеждане на новаторски детайли, посредством създаване по нов метод на образователното наличие, образователните проекти и стратегии покачва качеството на образованието. Учениците ще подобрят просветителните си резултати и ще покачат сериозното мислене и творчество посредством новаторски просветителни процеси, способи на преподаване, учебно водачество и образователни тактики.

Приемът на новопостъпилите възпитаници е сбъднат още на второ класиране на 100%. В ПГЕЕ работят високо квалифицирани учители, стимулирани да съумеят в поставените си цели. Учениците на ТЕТ-а организират стажовете си в прозводствени условия в заводите към Пловдив и в Англия, Чехия и Италия по план " Еразъм+ “.

Ръководството на ПГЕЕ- Пловдив пожелава сполучлива нова образователна година!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР