Професионална балерина стана поп фолк певица. 21-годишната варненка Яна Маринова

...
Професионална балерина стана поп фолк певица. 21-годишната варненка Яна Маринова
Коментари Харесай

Професионална балерина стана поп фолк певица

Професионална балерина стана поп фолк певица. 21-годишната варненка Яна Маринова учи фолклорно пеене в музикалната академия при известната изпълнителка Нели Андреева, само че избра да се осъществя в чалга промишлеността. Едва на 4 години бъдещата вяра на попфолка стартира да танцува съвременен балет в известна варненска школа. В нея прекарва повече от 12 години, написа Новини.бг.

„ Имам бронзов орден интернационално съревнование в Сърбия, както и други оценки. Към танците взех решение да прибавя и акробатика. Бях в 12-и клас и екшънът беше цялостен - учебно заведение, танци, а най-после и акробатика. При нея се вършат доста салта, премятания въобще повече време прекарвах във въздуха, в сравнение с земята ", споделя Яна.

Следва внезапен поврат. Средното си обучение красивата брюнетка приключва с профил фолклорно пеене, същия продължава да учи и в този момент. Но е безапелационна, че попфолкът е нейното предопределение.

„ Тук желая да се осъществявам. Напълно естествена съм и по мен няма никакви хирургични интервенции. Държа на естествените дадености, само че в случай че се наложи, в някакъв миг може да се трансформират нещата ", разяснява варненката пред роден таблоид.

Наскоро Яна издаде първата си ария в жанра, озаглавена „ Напивай ме ". В нея продуцираната от известните в попфолка Силвестър Матеев и Калоян Коцев пее: „ Каквото имах, всичко аз ти дадох. И душата и сърцето си продадох, аз, глупачката! ".

Както и в доста други случаи, и тук изпятото е претърпяна страст от певицата. Яна, която се е явявала на фолклорни състезания в цяла България, споделя, че няма самообладание да вкуси от сладкото и горчивото в шоубизнеса. Родената през 2000 година балерина фолк певица към този момент готви и втора ария.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР