, професионалистите ще се изправят пред предизвикателство за разпознаване на

...
, професионалистите ще се изправят пред предизвикателство за разпознаване на
Коментари Харесай

Шеф Ангелов тества умението на участниците в Hell’s Kitchen да разпознават продукти

, експертите ще се изправят пред предизвикателство за различаване на усети. Вечерната резервация още веднъж ще ги сложи на ръба на опциите им, а в края на епизода ще разберем кой участник ще се изправи в кулинарен двубой против Гичка на следващия ден.
 синият тим NOVA
Класическо предизвикателство за различаване на артикули ще сложи началник Ангелов на експертите в Hell’s Kitchen България . Всеки тим ще би трябвало да се групира по двойки, а всяка двойка – да опита surf and turf паница и да дефинира двата протеина в нея – месо и морски подарък.
 аленият тим NOVA
След дегустацията, двойките ще би трябвало да открият двата продукта в недопечен вид и да ги слагат на специфична масичка, а бързината ще има решаващо значение в това предизвикателство. По-бързият тим ще се отдаде на същинско развлечение с кънки на лед, а изгубилите ще би трябвало да изгладят всички покривки и салфетки в салона на ресторанта, както и да го изчистят до искра за идната вечеря.

След като началник Ангелов избра да номинира Гичка тази седмица, тя ще се върне в общежитието доста смутена. „ Принцесата на Hell’s Kitchen ”, както самият Виктор я назова, ще се зарече да саботира работата на тима, само че дали ще извърши заканата си, следва да разберем.
 Гичка NOVA
Вечерната резервация ще започва с щедро количество поръчки и към двата тима, което ще провокира прочут безпорядък в кухните. Системни неточности няма да липсват и при сините, и при алените, само че единият тим ще успее да се активизира и да приключи вечерята в напрегнатата конюнктура на професионалната кухня.
 проблем при резервацията NOVA
Кой тийм ще се оправи по-добре с вечерната резервация и кой експерт ще се изправи против Гичка в кулинарен двубой на следващия ден вечер, ще разберем през днешния ден от 21:00 часа по NOVA.

Актуални вести ще откриете на, както и на.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР