Професионалисти и любители яхват велосипедите на 13 октомври в парк

...
Професионалисти и любители яхват велосипедите на 13 октомври в парк
Коментари Харесай

Стара Загора се включва във велопредизвикателство

Професионалисти и фенове яхват велосипедите на 13 октомври в парк " Зеленият чеп ", с цел да дадат своя принос за неповторимото предизвикателство " ДЗИ Вело " – да изминем дружно дистанцията от Земята до Луната. Навъртяните от всеки участник километри се събират, с цел да се доближи дистанцията от 384 400 км. В него могат да се включат експерти и фенове. Стартът за експертите е в 11:00 часа. Аматьорите, които в границите на 30 минути могат да изминат сами или щафетно мечтан брой обиколки, ще започват към 15:30 часа.
Целта на предизвикването е посредством колоездене, плуване, бягане и други спортни интензивности чиновниците от 6-те страни, в които белгийската КВС Груп участва, подкрепени от другари и сътрудници, да преодолеят 384 400 километра.
В края на предизвикването километрите им ще бъдат монетаризирани за идеята „ ДЗИ - история с бъдеще “ – висше обучение за повече български деца. Програмата на застрахователната компания всяка година подкрепя определени студенти в дълготраен проект посредством обезпечаване на месечни стипендии и покриване на таксите им за образование в границите на четири години.
Предизвикателството в България стартира в Бургас, където навъртяха 1886 км, по-късно се включи Пловдив с 3317 км. Приносът на Стара Загора ще стане явен в събота.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР