Професионалистът от Strictly Come Dancing Ейми Даудън каза, че се

...
Професионалистът от Strictly Come Dancing Ейми Даудън каза, че се
Коментари Харесай

Ейми Даудън от Strictly: Чувствам, че бях ограбена от годината, която планирах

Професионалистът от Strictly Come Dancing Ейми Даудън сподели, че се усеща „ ограбена “ от 2023 година след диагнозата й рак.

33-те -годишната уелска танцьорка претърпя мастектомия, химиотерапия и лекуване за неплодородие през тази година и чака с неспокойствие да бъде „ здрава и във форма “ през 2024 година

Тя също по този начин се надява да завоюва надпреварата за танци на звезди на BBC Glitterball трофей през идната година.

Даудън завърши последния си курс на химиотерапия през ноември, сподели тя в друга актуализация за почитателите, до момента в който начертаваше пътуването си от трети стадий на рака на гърдата през по-голямата част от тази година.

В история в Instagram в неделя Даудън написа: „ Последният ден от 2023 година! Сигурен съм, че не съм единственият, само че в действителност ми е мъчно да виждам изявленията на другите от миналата година.

„ Сигурен съм, че не съм самичък и по тази причина желаех да сложа нещо. Чувствам, че бях ограбен от годината, която бях възнамерявал, и размисълът за мен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР