Професионалистът от Strictly Come Dancing Ейми Даудън каза, че се

...
Професионалистът от Strictly Come Dancing Ейми Даудън каза, че се
Коментари Харесай

Ейми Даудън от BBC Strictly Come Dancing казва „Бях ограбена от годината, която планирах“ в сърцераздирателна публикация

Професионалистът от Strictly Come Dancing Ейми Даудън сподели, че се усеща „ ограбена “ от 2023 година, откакто й беше диагностициран рак.

33-годишната уелска танцьорка е имала мастектомия, химиотерапия и лекуване за неплодородие през тази година, сподели, че чака с неспокойствие да бъде „ здрава и във форма “ през 2024 година в инстинктивен новогодишен пост.

>

След като трябваше да пропусне да се появи в Strictly тази година, Ейми сподели, че се надява да се върне в балната зала идващия септември и си сложи за цел да завоюва трофея Glitterball при завръщането си.

В история в Instagram в неделя, Даудън написа: „ Последният ден от 2023 година! Сигурен съм, че не съм единственият, само че в действителност ми е мъчно да виждам изявленията на другите от миналата година.

„ Сигурен съм, че не съм самичък и по тази причина желаех да сложа нещо. Чувствам, че бях ограбен от годината, която бях възнамерявал, и размисълът за мен ме разстройва и ядосва, само че по-късно ще се накарам да прегледам ролката на фотоапарата си...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР