Професионалистът от Strictly Come Dancing Джовани Перниче е обзет от

...
Професионалистът от Strictly Come Dancing Джовани Перниче е обзет от
Коментари Харесай

Джовани Перниче от Strictly `претърпява още една криза, тъй като трима бивши партньори плачат заради трудни преживявания`

Професионалистът от Strictly Come Dancing Джовани Перниче е налегнат от страхове за нова рецесия на хоризонта - единствено мигове откакто приказва за Ранното овакантяване на Аманда Абингтън за първи път.

Съобщава се, че някогашните партньорки на професионалната танцьорка Лора Уитмор, Ранвир Сингх и Аманда Абингтън са се срещнали, с цел да приказват за своите „ сложни прекарвания “ с него и биха могли да се обединят, с цел да създадат взаимно тъжба до BBC. Говори се, че звездите са се свързали един с различен в обществените медии и са се срещнали предходната седмица, което е довело до „ проливане на сълзи “.

Това идва, откакто актрисата Аманда, на 52 години, напусна танцовото шоу на BBC през октомври, като се базира на „ персонални аргументи “ и сподели, че е „ толкоз тъжна “, че не може да продължи. По-късно през януари тази година стана ясно, че тя е била диагностицирана с лек посттравматичен стрес и разкри, че са й били изпращани смъртни закани, откакто е напуснала.

BBC обаче останаха „ озадач...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР