Професиите, свързани с продажбите, също няма да бъдат подминати от

...
Професиите, свързани с продажбите, също няма да бъдат подминати от
Коментари Харесай

Полезни връзки

Професиите, свързани с продажбите, също няма да бъдат подминати от задвижените от ковид трансформации. Това умеене е извънредно значимо в доста сфери, а обществената изолираност значително му пречи и изисква нови подходи, в синхрон с рестрикциите на управляващите.

Социалните медии са по-важни от всеки път

С отхлабването на ограниченията от ден на ден хора се връщат назад в офисите, с което обръщат по-малко внимание на обществените медии. Затова би трябвало да се възползвате от тях още в този момент. По време на рецесия евентуалните ви клиенти се пробват да избягат от действителността и го вършат точно посредством цифровото пространство.

Добре е да публикувате онлайн, с цел да не ви не помнят.
Споделяйте положителна мисъл, текстово или видео съдържаниеИзпращайте известия, с цел да ревизирате по какъв начин са актуалните ви консуматори или с цел да им напомните, че не са довършили поръчката си (можете да го извършите посредством алгоритъм)Отговаряйте на мненията, с цел да показвате, че продължавате да обръщате вниманиеИзпращайте потребни връзки, които могат да оказват помощ на потребителите ви в изискванията на пандемията, в това число и такива, свързани със завръщането в офиса; публикувайте повече авторско наличие и в блога си, в случай че имате подобен
Досегашните способи за продажби са унищожени

Всеки възприема изключителната обстановка по друг метод, което, от своя страна, поражда разлики и в потребителското държание. Фактът, че тя е невиждана още повече усложнява нещата. Започнете изначало, открийте нов метод, с който да запазите позициите си.

Има нови аргументи да ви пренебрегват

Много консуматори сега имат други грижи – има риск да останат безработни, принудени са да се изолират с децата у дома, да се дистанцират от възрастните си близки и така нататък

Именно по тази причина може да бъдете несъзнателно пренебрегнати в тази обстановка, до момента в който се пробвате да продадете продуктите или услугите си. Дайте на хората пространство, само че продължавайте да им напомняте за себе си, главно посредством профилите си онлайн.

Настойчивостта се покачва

Ако досега сте считали, че като експерти по продажби би трябвало да сте настойчиви, сега летвата е още по-високо.

Това се отнася освен за потребителите, само че и за всички останали заинтригувани страни във веригата. В момента е по-трудно да се стигне до тях, разтревожени са, ангажирани са с непредвидени неща. Вие продължавайте да не се отказвате.

Колкото и да е мъчно в тази среда, съумейте да останете оптимисти. Светът е изправен пред нещо извънредно, само че към момента има благоприятни условия. Фокусирайте се върху съхраняването на взаимоотношенията, с цел да може по-късно да се стабилизирате и вие самите, паралелно с стопанската система.

По материал на Medium.com
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР