Проф. Захари Захариев гостува в студиото на при Симеон

...
Проф. Захари Захариев гостува в студиото на  при Симеон
Коментари Харесай

Проф. Захари Захариев за книгата на Си Дзинпин Управлението на Китай и за Двете сесии на КНР

Проф. Захари Захариев гостува в студиото на " " при Симеон Миланов с коментар за първия том на книгата на Си Дзинпин " Управлението на Китай ", издадена на български език от издателство " Изток-Запад ", както и за резултатите от " Двете сесии " на КНР.

- Кои са незнайните моменти от биографията на Си Дзинпин?

- Вярно ли е, че Си Дзинпин е минал през всички равнища на държавно-политическата подчиненост, в това число работейки в селскостопански кооператив?

- Каква е визията на Си Дзинпин за Китай и с какво тя се разграничава от тази на предходните китайски водачи и държавни управления?

- Какво съставляват " Двете сесии " и за какво са значими за целия свят?

- Какви ще са общите насоки в китайската политика през 2024 година и нататък?

/ВИДЕО/

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед7913Проф. Боян Дуранкев: Бъдещето на Европейския съюз и България в подтекста на въздействието на Азия и КитайАлтернативен Поглед11845Зорница Илиева: Относно икономическите шансове на Китай днесАлтернативен Поглед16628Проф. Нако Стефанов: Високотехнологичният пробив на КНР в областта на микрочиповете и изкуствения интелект/ИИ/Алтернативен Поглед12599Проф. Захари Захариев: Въпреки неодобрението - 70%-80%, България остава пленник на това правителствоАлтернативен Поглед14669 " Споделяне на новите стопански шансове от Китай " - Дискусия, проведена от КМГ и Алтернативен Поглед162550Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед126511Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед93846Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАлтернативен Поглед89217Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАлтернативен Поглед84491Проф. Людмил Георгиев: Европейски Съюз няма късмет исторически да оцелее в каквато и да е конфигурацияАвторски:ПоследниНай-четениВасил Проданов3798

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР