Проф. Владов: Моделът на здравна реформа, започнал у нас, не

...
Проф. Владов: Моделът на здравна реформа, започнал у нас, не
Коментари Харесай

Проф. Владов: Моделът на здравна реформа, започнал у нас, не е най-добрият

Проф. Владов: Моделът на здравна промяна, почнал у нас, не е най-хубавият Моделът на здравна промяна, който стартира в България, не е най-хубавият. Има м ного други модели, които могат да се копират, коментир а един от най-хубавите коремни хирурзи в България проф. Никола Владов в изявление от поредицата „ Размяна на вратовръзки ”. В плана на и уеб страницата вземат участие 25 мъже, които са оставили диря в българската история през последния четвърт век.

Проф. Владов призна, че, в случай че имаше опция да промени нещо от последните 25 години , не би почнал здравната промяна по метода, по който са я почнали.

" Не бих почнал здравната промяна по този метод, по който стартира. Бих дал доста пояснения първо и след това бих пристъпил ", споделя професорът и добавя: " Има доста модели, които могат да се копират. Смятам, че най-важното е, когато постигнеш едно равнище, да го задържиш доста дълго време ".

Нивото на медицината ни проф. Владов дефинира като доста високо . Проблемът съгласно него обаче е в това, че подобренията тук се случват постепенно.

Хирургът разяснява, че в последните 25 години в медицината са се трансформирали доста неща и то в позитивна посока. " Можем да приказваме доста неща - че живеем зле, че не знам какво. Това не е правилно. Животът си върви, нещата се трансформират и то към по-хубаво . Въпросът е с каква скорост се трансформират. Ако ги променяме по-бързо, ще бъде по-добре, тъй като ще бъдем в крайник с тези хора, към които се стремим. Но , за жал, ние ги променяме доста постепенно ", споделя той.

" Трудно е да запазиш равнището . Нали има такива, които блясват и изгасват, а би трябвало да блестиш непрекъснато " , отбелязва проф. Владов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР