Проф. Тодор Кантарджиев развълнува зрителите на бТВ снощи. Той даде

...
Проф. Тодор Кантарджиев развълнува зрителите на бТВ снощи. Той даде
Коментари Харесай

Проф. Кантарджиев развълнува всички още в първия епизод на България търси талант

Проф. Тодор Кантарджиев развълнува феновете на бТВ нощес. Той даде първия златен бутон за Георги Станев и неговия гений - безспорен слух. Изпълнението на момчето беше брилянтно и сигурно впечатли всички.

Професор Кантарджиев остана мощно заинтересован от опциите на музикалния талант Георги, неговата идея, и натисна бутона, който изстрелва гения непосредствено към край.

" Георги, имаш гений. Аз не съм човек, изучавал задълбочено музика, само че като радиотелеграфист в армията знам, че 1 килохерц (1 kHz) = 1000 херца, това е звукът, който най-лесно се възприема от човешкото ухо. Именно по тази причина морзът е на 1000 херца. Да ти сподели, очарован съм, имаш гений, само че това, което доста мощно ме впечатли е, че имаш и идея - търсиш други хора с подобен гений, с цел да бъдете потребни с нещо ", сподели проф. Тодор Кантарджиев и натисна златния бутон за Георги.

Журито се изправи на крайници със сълзи на очи. Това, което сподели професорът по-късно, развълнува феновете още повече: 

" Мойто момче, неповторим си! Айде бе, стига бе, какво се притесняваш! Ей, в България от това губим, че хората, които в действителност могат нещо са притеснителни!Скромният човек е като житния клас. Когато един житен клас има доста зърно на него той е непретенциозен и приведен. Обикновено стърчат тези, които не носят доста семена в себе си ", сподели проф. Тодор Кантарджиев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР